Încă un lucru care se poate adăuga la lista lungă de chestii la care românii nu se pricep, unul de-a dreptul surprinzător: să dea șpagă. Cel puțin așa reiese dintr-o declarație recentă a ministrului Sănătății, care i-a atenționat pe români să nu mai dea șpagă în spitale, unde sunt camere video peste tot, ci în curtea spitalelor.

camere_video_spaga.jpg ”Românii încă dau șpagă după metode din secolul trecut”, a acuzat ministrul Sănătății. ”Nu mă înțelegeți greșit, e foarte bine că dau - că altfel medicii ar trebui plătiți decent de stat, or asta nu putem face, că abia ne ajung banii pentru votanții și clienții noștri politici. Dar, dacă tot dau o șpagă, să țină cont că suntem în secolul tehnologiei și să dea șpaga departe de camerele video din interiorul spitalelor.”

Ministrul Sănătății spune că nici nu vrea să se gândească câte șpăgi s-au irosit din cauza românilor care efectiv nu gândesc. ”Medicii știu de existența camerelor și ajung să refuze șpăgi pe care în mod normal le-ar accepta. Alea sunt șpăgi pierdute, nu e ca și cum românii refuzați ar folosi banii aceia pentru a mitui un funcționar public sau să-i doneze la partid”, s-a plâns ministrul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 19.03.2018 16:35 Politic

National Cinematografic