Încă un lucru care se poate adăuga la lista lungă de chestii la care românii nu se pricep, unul de-a dreptul surprinzător: să dea șpagă. Cel puțin așa reiese dintr-o declarație recentă a ministrului Sănătății, care i-a atenționat pe români să nu mai dea șpagă în spitale, unde sunt camere video peste tot, ci în curtea spitalelor.

camere_video_spaga.jpg ”Românii încă dau șpagă după metode din secolul trecut”, a acuzat ministrul Sănătății. ”Nu mă înțelegeți greșit, e foarte bine că dau - că altfel medicii ar trebui plătiți decent de stat, or asta nu putem face, că abia ne ajung banii pentru votanții și clienții noștri politici. Dar, dacă tot dau o șpagă, să țină cont că suntem în secolul tehnologiei și să dea șpaga departe de camerele video din interiorul spitalelor.”

Ministrul Sănătății spune că nici nu vrea să se gândească câte șpăgi s-au irosit din cauza românilor care efectiv nu gândesc. ”Medicii știu de existența camerelor și ajung să refuze șpăgi pe care în mod normal le-ar accepta. Alea sunt șpăgi pierdute, nu e ca și cum românii refuzați ar folosi banii aceia pentru a mitui un funcționar public sau să-i doneze la partid”, s-a plâns ministrul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 19.03.2018 16:35 Politic

National Cinematografic