Ministrul Sănătății: ”Nu mai dați șpagă în spitale! Dați și voi afară, că înăuntru sunt camere!”

Încă un lucru care se poate adăuga la lista lungă de chestii la care românii nu se pricep, unul de-a dreptul surprinzător: să dea șpagă. Cel puțin așa reiese dintr-o declarație recentă a ministrului Sănătății, care i-a atenționat pe români să nu mai dea șpagă în spitale, unde sunt camere video peste tot, ci în curtea spitalelor.

”Românii încă dau șpagă după metode din secolul trecut”, a acuzat ministrul Sănătății. ”Nu mă înțelegeți greșit, e foarte bine că dau – că altfel medicii ar trebui plătiți decent de stat, or asta nu putem face, că abia ne ajung banii pentru votanții și clienții noștri politici. Dar, dacă tot dau o șpagă, să țină cont că suntem în secolul tehnologiei și să dea șpaga departe de camerele video din interiorul spitalelor.”

Ministrul Sănătății spune că nici nu vrea să se gândească câte șpăgi s-au irosit din cauza românilor care efectiv nu gândesc. ”Medicii știu de existența camerelor și ajung să refuze șpăgi pe care în mod normal le-ar accepta. Alea sunt șpăgi pierdute, nu e ca și cum românii refuzați ar folosi banii aceia pentru a mitui un funcționar public sau să-i doneze la partid”, s-a plâns ministrul.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 martie 2018 14:03

Alte articole

Vezi mai mult