Ministrul Transporturilor promite pentru acest an 174.000 de km de autostradă virtuală

Ministrul Transporturilor Anca Boagiu a promis pentru acest an un număr record de kilometri de autostradă virtuală: 174.000. “Avem autostradă suspendată, în curând vom finaliza şi o autostradă subterană, aşa că anul acesta ne vom concentra pe construcţia unei autostrăzi virtuale”, a promis Boagiu.

Ea şi-a motivat decizia prin faptul că în România sunt foarte multe maşini virtuale, care nu au pe unde circula. “Sunt, pe de-o parte, românii care n-au maşină, dar visează la una, plus românii care au maşină, dar visează la una mai bună. Deci parcul auto de maşini virtuale este foarte mare, iar noi nu avem nici măcar un kilometru de autostradă virtuală”, a explicat ministrul Transporturilor.

De asemenea, ministerul are în plan şi construirea de locuri de parcare virtuale. “Vom crea astfel foarte multe locuri de muncă virtuale”, s-a lăudat Boagiu, “însă vă asigur că banii pe care îi vom cheltui pentru aceste proiecte sunt cât se poate de reali. Totul va fi virtual, mai puţin banii alocaţi de către minister”.

Scris de Calin
3 ianuarie 2012 14:01

Alte articole

Vezi mai mult