Ministrul Transporturilor, rănit grav de un dulap cu studii de fezabilitate căzut pe el

Ministrul Cuc a fost internat de urgenţă în urma unui accident care are legătură cu şoselele. Aflat în birou, unde înfuleca o şaorma, ministrul a fost rănit de un dulap imens, plin cu studiile de fezabilitate făcute în ultimele luni. Un secretar de stat a reuşit cu greu să-l scoată pe ministru de sub maldărul de hârtii adunate în dulap.

“Avem multe proiecte şi trebuie să facem studii foarte aprofundate. Asta arată două lucruri: cât de mult ne pasă de şoferi şi de cetăţeni în general şi cât de multe drumuri va avea ţara noastră, după ce punem în aplicare toate aceste studii de fezabilitate”, a spus un secretar de stat.

În dulap erau studiile de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu-Piteşti şi pentru Braşov-Comarnic, care împreună au peste 500 de kg. Din fericire guşa ministrului a amortizat mare parte din şoc şi acesta va scăpa cu viaţă şi în curând se va întoarce la întocmirea altor şi altor studii de fezabilitate.

Ministrul Cuc a fost dus la urgenţe cu un elicopter, pentru “dacă chemam o ambulanţă făceam dracului câteva ore pe drum până la primul spital, asta dacă nu nu se rupeau osiile prin gropi”, explică un martor ocular.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 mai 2019 11:53
Citește mai mult despre: autostrada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult