Ministrul Marcel Vela își continuă munca de coordonare și supraveghere a activităților specifice muncii sale și nu se oprește nici cu venirea primărverii. Astfel, ministrul a fost văzut în delegație purtând geaca de piele cu mânecile tăiate.

vela_fara_maneci.jpg

„Nu este deloc ceva ieșit din comun, am vorbit cu soția și mai mulți experți în croitorie și aceasta este o soluție acceptabilă pentru a purta acest frumos accesoriu vestimentar și în perioada caldă. Sunt mai multe culturi populare și popoare care poartă geaca de piele fără mâneci”, a declarat ministrul.

MAI a acordat prin încredințare directă un contract de 110.000 de euro unei firme din Giurgiu care să producă fermoare pentru mânecile gecii lui Velea, ceea ce înseamnă o importantă ecomie la buget, pentru că geaca va putea fi folosită din nou când vine sezonul rece.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 11.05.2020 11:48 Politic

National Cinematografic