Ministrul Marcel Vela își continuă munca de coordonare și supraveghere a activităților specifice muncii sale și nu se oprește nici cu venirea primărverii. Astfel, ministrul a fost văzut în delegație purtând geaca de piele cu mânecile tăiate.

vela_fara_maneci.jpg

„Nu este deloc ceva ieșit din comun, am vorbit cu soția și mai mulți experți în croitorie și aceasta este o soluție acceptabilă pentru a purta acest frumos accesoriu vestimentar și în perioada caldă. Sunt mai multe culturi populare și popoare care poartă geaca de piele fără mâneci”, a declarat ministrul.

MAI a acordat prin încredințare directă un contract de 110.000 de euro unei firme din Giurgiu care să producă fermoare pentru mânecile gecii lui Velea, ceea ce înseamnă o importantă ecomie la buget, pentru că geaca va putea fi folosită din nou când vine sezonul rece.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 11.05.2020 11:48 Politic

National Cinematografic