Deşi a început un weekend prelungit şi te-ai aştepta ca românii să se bucure de iarnă conform tradiţiei, mallurile din Bucureşti sunt pustii! Motivul? Majoritatea bucureştenilor aleg să-şi etaleze fiţele în malluri din Austria sau măcar Bulgaria, pentru că e mai ieftin şi serviciile sunt mai bune.

malluridinaustria.jpg
“Un singur mall din Alpii austrieci are parcarea cât toate mallurile din Bucureşti, ţi-e mai mare dragul să laşi BMW-ul de-a curmezişul, pe două locuri”, spune Decebal Popescu, bucureştean get-beget de mai bine de 4 ani. “Cred şi eu că preferi să te duci acolo. În plus, peisajul e de vis iar la Starbucks îţi scriu tot timpul numele pe pahar, chiar şi când nu e aglomeraţie.”

Cei câţiva mallomani patrioţi care nu au dat Vitanul sau Pantelimonul pe Austria spun că vor continua să meargă la mall în Bucureşti, deşi e mai scump, pentru că le trezeşte nostalgia vacanţelor de odinioară. “Ehei, în 2014, aici erau poşete cât vedeai cu ochii”, povesteşte o piţipoancă în vârstă, arătând spre un magazin în curs de reamenajare.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 21.01.2017 11:33 Politic

National Cinematografic