Deşi a început un weekend prelungit şi te-ai aştepta ca românii să se bucure de iarnă conform tradiţiei, mallurile din Bucureşti sunt pustii! Motivul? Majoritatea bucureştenilor aleg să-şi etaleze fiţele în malluri din Austria sau măcar Bulgaria, pentru că e mai ieftin şi serviciile sunt mai bune.

malluridinaustria.jpg
“Un singur mall din Alpii austrieci are parcarea cât toate mallurile din Bucureşti, ţi-e mai mare dragul să laşi BMW-ul de-a curmezişul, pe două locuri”, spune Decebal Popescu, bucureştean get-beget de mai bine de 4 ani. “Cred şi eu că preferi să te duci acolo. În plus, peisajul e de vis iar la Starbucks îţi scriu tot timpul numele pe pahar, chiar şi când nu e aglomeraţie.”

Cei câţiva mallomani patrioţi care nu au dat Vitanul sau Pantelimonul pe Austria spun că vor continua să meargă la mall în Bucureşti, deşi e mai scump, pentru că le trezeşte nostalgia vacanţelor de odinioară. “Ehei, în 2014, aici erau poşete cât vedeai cu ochii”, povesteşte o piţipoancă în vârstă, arătând spre un magazin în curs de reamenajare.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Saturday, 21.01.2017 09:33 Politic

National Cinematografic