Minune dumnezeiască: În locul unde a fost scuipat Băsescu în chelie a început să crească păr

Deși atacatorul președintelui Traian Băsescu a fost deja luat pe sus și internat la psihiatrie, urmele faptelor sale rămân adânci în conștiința națiunii, dar cel mai mult în fruntea șefului statului. Astfel, în locul în care a fost scuipat a început să-i crească un smoc des de păr, cum nu a mai avut de la 17 ani.

Consilierii președintelui au observat chiar a doua zi o excrescență în fruntea șefului statului, dar au presupus că este vorba de un cucui. ”N-ar fi prima oara când se împiedică pe trepte, că-i beat, și cade pe-aici prin Cotroceni”, a declarat o sursă apropiată adminsitrației prezidențiale. Abia când și-au făcut curaj și l-au examinat de aproape au observat că este un smoc de păr sănătos, vibrant și strălucitor.

În ciuda reușitei se pare că Traian Băsescu nu este dispus să repete procedura, anunțân că e dispus să-și dea părul peste cap, ca o șuviță, întrucât are experiență în acest domeniu. Evenimentul a stârnit invidie în lumea muzicală, unde cunoscutul cântăreț Mihai Trăistariu a anunțat că-l va da în judecată și pe Zglobiu pentru acest incident.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 mai 2014 12:05

Alte articole

Vezi mai mult