Miracol în Săptămâna Mare! O şaorma i s-a arătat primarului Piedone într-o icoană!

Minune dumnezeiască în sectorul 4 al Capitalei! Primarul Cristian Popescu Piedone a trecut printr-o experienţă unică în Săptămâna Mare, în vreme ce se ruga în biserică. „Eram la post negru de cel puţin 20 de minute, nici nu mai ştiu câte, că pierdusem noţiunea timpului de foame” povesteşte edilul. „Deşi cu trupul mă găseam în biserică, cu sufletul pot spune că eram într-o şaormărie. Deodată, când m-am uitat la altar am văzut cum în locul unuia dintre apostoli se iveşte o şaorma mare de vită, la lipie. Am întrebat în stânga şi în dreapta credincioşii care se rugau ce văd, toţi mi-au zic să e un apostol, dar eu puteam jur că e o şaorma.”

Primarul de la 4 spune că viziunea a fost extrem de clară: „Puteam distinge clar că e fără ketchup, cum îmi place mie. Am simţit şi un extraordinar miros de maioneză cu usturoi, era ca şi cum un înger s-ar fi râgâit lângă nasul meu. Credeam că e aievea, chiar am muşcat din colţul catapetesmei şi abia atunci m-am convins că e o viziune.”

Edilul a apelat imediat la instanţa supremă în materie, şaormeria Dristor, pentru a-i trimite un expert care să autentifice minunea, ca şi la cei mai experimentaţi taximetrişti din Bucureşti. Toţi i-au confirmat că a fost vorba de un miracol autentic, dovadă şi faptul că în aceeaşi zi lui Piedone i-au apărut stigmatele şaormăriei, respectiv pete de sos pe tricou şi resturi de varză la colţul gurii.

Scris de TNR
12 aprilie 2012 11:04

Alte articole

Vezi mai mult