Credința în partid, pusă înaintea celei în oameni sau în Dumnezeu a dat roade într-o comună din județul Teleorman, unde găina unui sătean crescută doar cu făină primită mită electorală de la PSD a început să facă ouă roșii. Stan Belciug, țăranul din comuna Trepanații (TL) spune că asemenea minune nu s-a mai petrecut din 1947 când au câștigat comuniștii alegerile. 

gaina-oua-rosii-psd.jpg

„Dimineața, după ce m-am uitat trei ore la Antena 3, am ieșit să dau de mâncare la găini. Pentru că sunt o putoare n-am strâns porumb anul ăsta, dar e drept că și statul e de vină că nu ne-a dat nimic, așa cum a promis. Așa că le-am dat din făina rămasă la alegeri, că nu e bună oricum de nimic, și găinile, proaste cum sunt, s-au năpusit asupra lor. Și uite ce ouă frumoase au ieșit”, a povestit domnul Stan.

Acesta spune că va mai încerca un experiment mâine dimineață, le va da găinilor și câte o lumânare din ceară de albine, poate a doua zi vor face direct ouă încondeiate. „Scopul meu final este să tai găina, că sigur are acolo mai multe ouă roșii și nu trebuie să mai aștept după ele unul la două zile”, spune țăranul teleormănean. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 05.04.2018 13:41 Politic

National Cinematografic