Miracol la Teleorman: Chipul lui Liviu Dragnea s-a arătat într-un trunchi de copac

Un locuitor al comunei Sărăceni, aflată în sudul judeţului , a făcut descoperirea când era în pădure, la tăiat de scoarţă de copac. “Adunam şi eu ceva scoarţă, pentru o ciorbă, că ajutoarele primite la alegeri s-au terminat de aproape două săptămâni. Când jupuiesc cu cuţitul un mesteascăn, ce să vezi: Era chipul domnului Dragnea, cum te văd şi cum mă vezi”, a declarat fericitul teleormănean.

Un sobor de preoţi s-a deplasat de urgenţă la faţa locului pentru ca consfinţi minunea. “Într-adevăr, este chipul domnului Dragnea, întâi stătătorul, izvorâtorul de ajutoare sociale. Este considerat o figură importantă a Teleormanului şi a creştinătăţii fiind singurul, în afară de Iisus, care a reuşit să scoată morţii din morminte şi să-i trimită la vot”, a comentat Mitropolitul de Alexandria, Marius Ionuţ Petriman.

Locul a fost sfinţit, tămâiat şi înconjurat cu o bandă tricoloră. Conform unor surse din preajma autorităţilor locale, în acel loc se va ctitori un schit, unde pelerinii vor putea să vină să se roage pentru un kil de făină, un litru de ulei sau găleţi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
24 aprilie 2013 16:04

Alte articole

Vezi mai mult