Miracol! Lacul Snagov a secat după ce Iohannis a reparat ţeava spartă de la Vila Lac 2

Hidrologi din întreaga ţară au descins la Snagov ca să constate fenomenul care i-a uimit în această dimineaţă pe localnici! Din celebra baltă a Snagovului, destinaţie preferată a potentaţilor din Capitală, a rămas astăzi doar un firicel după ce, în prima sa vizită la Vila Lac 2, Klaus Iohannis ar fi reparat o ţeavă spartă.

“Cum a intrat în vilă, domnul Iohannis a început să meşterească”, spune un agent SPP. “A îndreptat o clanţă, a schimbat câteva becuri, a pus nişte faianţă în baie… Gospodar, n-am ce zice. Pe urmă i-a căzut privirea pe o ţeavă care picura şi a exclamat: ‘No, e de la garnitură’.”

“Cât ai clipi, ţeava era reparată şi lacul începuse să scadă vizibil. Cred că atunci şi-a dat seama şi domnul Iohannis ce a făcut, pentru că a afişat un zâmbet care ne-a dat tuturor fiori reci.”

Potrivit specialiştilor, fisura din ţeava de la Vila Lac 2 a apărut pe vremea lui Gheorghiu-Dej şi a dus, în timp, la formarea Lacului Snagov. “Pe vremea aia se chema doar Vila 2. Când a apărut lacul, toată lumea s-a gândit că e din pricina vreunui izvor natural. Nefiind niciun neamţ în zonă, nimeni nu s-a gândit să repare ţeava timp de vreo 60 de ani.”

Opinia publică rămâne împărţită între entuziasmul inerent unei reparaţii bine făcute şi durerea pierderii unei rezervaţii naturale îndrăgite.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
22 decembrie 2014 12:23
Citește mai mult despre: instalator iohannis Snagov vila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult