Miracol! Lacul Snagov a secat după ce Iohannis a reparat ţeava spartă de la Vila Lac 2

Hidrologi din întreaga ţară au descins la Snagov ca să constate fenomenul care i-a uimit în această dimineaţă pe localnici! Din celebra baltă a Snagovului, destinaţie preferată a potentaţilor din Capitală, a rămas astăzi doar un firicel după ce, în prima sa vizită la Vila Lac 2, Klaus Iohannis ar fi reparat o ţeavă spartă.

“Cum a intrat în vilă, domnul Iohannis a început să meşterească”, spune un agent SPP. “A îndreptat o clanţă, a schimbat câteva becuri, a pus nişte faianţă în baie… Gospodar, n-am ce zice. Pe urmă i-a căzut privirea pe o ţeavă care picura şi a exclamat: ‘No, e de la garnitură’.”

“Cât ai clipi, ţeava era reparată şi lacul începuse să scadă vizibil. Cred că atunci şi-a dat seama şi domnul Iohannis ce a făcut, pentru că a afişat un zâmbet care ne-a dat tuturor fiori reci.”

Potrivit specialiştilor, fisura din ţeava de la Vila Lac 2 a apărut pe vremea lui Gheorghiu-Dej şi a dus, în timp, la formarea Lacului Snagov. “Pe vremea aia se chema doar Vila 2. Când a apărut lacul, toată lumea s-a gândit că e din pricina vreunui izvor natural. Nefiind niciun neamţ în zonă, nimeni nu s-a gândit să repare ţeava timp de vreo 60 de ani.”

Opinia publică rămâne împărţită între entuziasmul inerent unei reparaţii bine făcute şi durerea pierderii unei rezervaţii naturale îndrăgite.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
22 decembrie 2014 12:23
Citește mai mult despre: instalator iohannis Snagov vila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult