Miracol medical! Mihai Gâdea i-a vindecat fisurile anale lui Voiculescu doar cu puterea limbii

Mihai Gâdea a uluit lumea medicală, după ce a demonstrat, pe baza unor analize medicale făcute la un spital din Viena, că a reuşit să-i vindece fisurile anale lui Dan Voiculescu doar cu ajutorul limbilor în cur pe care i le dă constant, încă de când s-a angajat la Antena 3.

Mihai Gâdea a dezvăluit în emisiunea pe care o moderează la Antena 3 şi secretul său. “Niciodată nu i-am dat limbi în cur domnului profesor Voiculescu fără să fiu pregătit. De la caz la caz, înainte de operaţiune mi-am înmuiat limba în rivanol sau propolis. Chiar dacă domnul profesor s-a plâns de câteva ori că îl ustură când îi dau limbi, l-am convins că e spre binele domniei sale ceea ce fac.”

Miracolul medical cu care se laudă Mihai Gâdea este însă contestat vehement de reprezentanţii clinicilor care tratează fisurile anale. “Astfel de probleme nu se pot trata prin metode băbeşti, cum a făcut domnul Mihai Gâdea. Dac-ar fi aşa, la câte limbi în cur se dau în ţara asta, în România cazurile de fisuri anale ar dispărea complet”, spun aceştia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 februarie 2013 19:02

Alte articole

Vezi mai mult