Miracol! Timpul se dă în urmă cu 7 zile, ca să savurăm încă o dată rezultatul alegerilor

Nici măcar Universul nu a rămas indiferent la evenimentele din ultima perioadă, motiv pentru care a decis să le ofere românilor un cadou extraordinar. Astfel, duminică seara, la ora 21:00, timpul se va da în urmă cu exact 7 zile, astfel încât românii să savureze încă o dată victoria lui Iohannis și înfrângerea lui Ponta în alegerile prezidențiale.

Pe lângă rezultatul alegerilor, vom avea ocazia să ne bucurăm încă o dată că legea amnistiei și grațierii a fost respinsă definitiv în Parlament, sau că Ecaterina Andronescu, Miki Șpagă, alături de câțiva deputați, au rămas fără imunitate parlamentară și urmează să ajungă în arest preventiv și, probabil, să fie condamnați definitiv.

Dacă repetarea ultimelor 7 zile se va dovedi un succes, Universul a promis că va face la fel și cu alte ocazii importante: când Băsescu, Udrea sau Ponta vor fi condamnați definitiv de către justiție, când Antena 3 sau România TV își vor pierde licența sau când, într-un final, va muri Ion Iliescu. Cu precizarea că ziua morții lui Iliescu se va repeta de trei ori, exact câte mandate a avut acesta în fruntea țării.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 noiembrie 2014 13:11

Alte articole

Vezi mai mult