Mircea Băsescu, acuzat că i-a dat 250.000 de euro fratelui lui Iohannis ca să scape de puşcărie

Istoria se repetă! Fratele încă unui preşedinte român este acuzat că ar fi încasat sume mari de bani de la familia unui interlop periculos. Potrivit unui ziar de scandal din Găeşti, Hans Johannis, geamănul cu mustaţă al lui Klaus Iohannis, ar fi primit de-a lungul timpului 250.000 de euro de la clanul temutului escroc constănţean Mircea Băsescu.

“Hans Johannis i-a promis lui Mircea Băsescu că, în schimbul banilor, va interveni pe lângă fratele său pentru a-l scăpa de puşcărie. Fiindcă, deşi a încasat banii, Hans nu şi-a respectat promisiunea, rudele lui Mircea Băsescu au hotărât să-l toarne”, a transmis o sursă anonimă.

“Cel mai mare scandal l-a făcut T. B., o rudă a interlopului Mircea Băsescu, care a consumat alcool, i-a ameninţat pe procurori şi a făcut gesturi obscene toată ziua.”

Într-o conferinţă de presă susţinută recent, Klaus Iohannis a vărsat o lacrimă şi a afirmat că nu poate fi tras la răspundere pentru actele de corupţie ale fratelui său. “Între a-l salva pe Hans şi o vacanţă cinstită la Miami, voi alege întotdeauna varianta a doua”, a declarat preşedintele.

Scris de Vasile
16 iunie 2016 14:06

Alte articole

Vezi mai mult