Istoria se repetă! Fratele încă unui preşedinte român este acuzat că ar fi încasat sume mari de bani de la familia unui interlop periculos. Potrivit unui ziar de scandal din Găeşti, Hans Johannis, geamănul cu mustaţă al lui Klaus Iohannis, ar fi primit de-a lungul timpului 250.000 de euro de la clanul temutului escroc constănţean Mircea Băsescu.

hans_iohannis_acuzat_mita.jpg
“Hans Johannis i-a promis lui Mircea Băsescu că, în schimbul banilor, va interveni pe lângă fratele său pentru a-l scăpa de puşcărie. Fiindcă, deşi a încasat banii, Hans nu şi-a respectat promisiunea, rudele lui Mircea Băsescu au hotărât să-l toarne”, a transmis o sursă anonimă.

“Cel mai mare scandal l-a făcut T. B., o rudă a interlopului Mircea Băsescu, care a consumat alcool, i-a ameninţat pe procurori şi a făcut gesturi obscene toată ziua.”

Într-o conferinţă de presă susţinută recent, Klaus Iohannis a vărsat o lacrimă şi a afirmat că nu poate fi tras la răspundere pentru actele de corupţie ale fratelui său. “Între a-l salva pe Hans şi o vacanţă cinstită la Miami, voi alege întotdeauna varianta a doua”, a declarat preşedintele.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 16.06.2016 16:42 Politic

National Cinematografic