Mircea Băsescu, favorit la următorul Nobel pentru medicină: a descoperit leacul pentru băsism

Una dintre cele mai crunte boli care a lovit România în ultimul deceniu, băsismul, și-a găsit în sfârșit leacul. Meritele îi revin în primul rând lui Mircea Băsescu, fratele ingenios al președintelui Băsescu, cel care a intuit perfect că o cârdășie cu un interlop poate salva de la prostie extrem de mulți români.

Desigur, Mircea Băsescu recunoaște că n-ar fi reușit această performanță fără fratele său, președintele României, cel care l-a asistat pe întreaga perioadă a cârdășiei cu interlopul Bercea Mondial. Totuși, principalul merit îi revine lui, pentru consecvența de care a dat dovadă: nu doar a nășit familia interlopului, ci l-a și făcut de bani, printr-un admirabil procedeu de trafic de infuență.

Toate acestea îl fac pe Mircea Băsescu favorit la următoarele premii Nobel. Asta deși, din testele efectuate până acum, remediul său împotriva băsismului nu funcționează decât în aproximativ 90% din cazuri. Dar cei care rămân băsiști și după administrarea leacului minune sunt deja cazuri patologice, deci irelevante pentru eficiența descoperirii epocale a lui Mircea Băsescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 iunie 2014 09:57
Citește mai mult despre: basism Mircea Basescu nobel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult