Mirul nu l-a ajutat aşa mult pe Şova! Acum nu-l mai putem aresta, dar îl putem răstigni

Untdelemnul sfânt s-a dovedit a fi o armă cu două tăişuri pentru Dan Şova! Potrivit unor teologi, deşi arestarea lui a ieşit din discuţie, faptul că senatorul s-a dat cu mir deschide noi căi de atac pentru procurorii DNA.

Practic, spun specialiştii în exegeză biblică, Şova a devenit sfânt, putând fi acum aruncat la groapa cu lei sau chiar răstignit.

“După cum se ştie, apa sfinţită şi mirul aplicate în zona frunţii alungă dracii şi te curăţă de păcate”, spune Onufrie Rîuleţ, cunoscut preot şi hermeneut bucureştean. “Nu poţi băga la puşcărie aşa o persoană. Dar toată lumea ştie ce s-a întâmplat de-a lungul istoriei cu oamenii fără păcat: au fost daţi la lei, biciuiţi, traşi pe roată sau ţintuiţi cu piroane pe cruce!”

“Nu vreau să sugerez nimic, doar vă amintesc ceva ştiut încă din vechime. Pe scurt, dacă-i sfânt, e de bun simţ să-l răstignim cât mai repede, ca să pătimească pentru păcatele noastre. Aşa avem cu toţii de câştigat”, adaugă pr. Onufrie, făcându-i cu ochiul unei figuri misterioase într-o robă neagră cam de statura Codruţei Kövesi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
25 martie 2015 16:03

Alte articole

Vezi mai mult