“Mişcarea Populară” atrage nume sonore! Benone Sinulescu şi Petrică Mâţu Stoian: Suntem interesaţi

Benone Sinulescu, Petrică Mâţu Stoian, fetele de la Căpâlna şi Mărioara Murărescu sunt doar câteva dintre numele cu greutate care şi-au exprimat recent interesul faţă de nou înfiinţata Mişcare Populară, transmit apropiaţi ai preşedintelui Traian Băsescu.

“Era nevoie în ţara asta de o Mişcare Populară”, susţine Benone Sinulescu. “În peisajul ăsta sufocat de manele şi muzică electronică, cineva trebuia să se ridice şi pentru drepturile noastre, pentru tezaurul nostru vechi de secole. Un nume mai potrivit decât Mişcarea Populară nu am fi găsit nici noi pentru un ansamblu de cântece şi dansuri folclorice, iar faptul că iniţiativa vine de la însuşi preşedintele ţării nu poate decât să ne bucure.”

“Ne surprinde prezenţa în acest ansamblu a unor oameni precum Cristian Diaconescu sau Sebastian Lăzăroiu, despre care habar nu aveam că au înclinaţii spre aşa ceva; sincer, până nu de mult credeam că sunt nişte snobi”, a declarat Tiberiu Ceia, un alt susţinător al Mişcării Populare. “Probabil cântă şi ei la un instrument, sau se pricep la horit. Oricum, cu cât suntem mai mulţi în taraf, cu atât suntem mai puternici.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 aprilie 2013 15:04

Alte articole

Vezi mai mult