Misiune imposibilă pentru nord-coreeni! Acum Kim Jong-un îi obligă să aibă burtică şi fălcuţe ca el

După ce i-a obligat pe nord-coreenii care merg la universitatea să se tundă precum conducătorul suprem al țării, Kim Jong-un a pregătit o nouă provocare, aproape imposibilă, pentru supușii săi. Un edict prezidențial îi obligă pe toți bărbații între 18 și 40 de ani să aibă fălcuțe și burtică la fel ca liderul Republicii Populare Democrate Coreea.

Decizia a stârnit stupoare în rândul nord-coreenilor, care acum caută metode pentru a se îngrășa rapid. ”Am citit în revistele capitaliste că pâinea îngrașă. Dar câte pâini trebuie să mănânci pe an ca să te îngrași? Două, trei? Și de cartofi se spune același lucru, să mâncăm ambii cartofi într-o lună sau să chivernisim. Suntem derutați, slăvit fie președintele Kim”, a declarat Dung Pae-bo, un cunoscut nutriționist nord-coreean.

Pe de altă parte, comunitatea internațională este îngrijorată de ultima măsură a liderului de la Phenian, considerând că aceata vine ca o sfidare la adresa statelor dezvoltate. ”Ce vrea să spună Kim, că suntem grași? E o chestie de glandă, o boală și de așa ceva nu se râde”, a declarat un înalt oficial ONU.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
2 aprilie 2014 12:04

Alte articole

Vezi mai mult