Cu câteva minute înainte începerii ședinței CEx a PSD lucrurile sunt încă încurcate. O mișcare interesantă a făcut și misteriosul baron PSD Oliviu Gradnea, care a dat o serie de declarații surprinzătoare la venirea sa la sediul din Kiseleff.

oliviu gradnea.jpg

„Discutăm de înlocuirea domnului Dragnea, nu zic nu, are și dânsul păcatele sale la fel cum are ficare dintre noi. Dar noi trebuie să ne gândim și la viitorul acestui partid și tot ce văd sunt numai grupuri și grupulețe și nicio propunere. Ei bine, domnilor, am să sparg eu gheața. Sunt dispus să votez pentru demisia domnului Dragnea dacă mă puneți pe mine în loc”, a declarat Oliviu Gradnea. 

Acesta a spus că este un membru vechi al partidului, cunoscut de mai toți șefii de filială și aceștia știu că el este un om care își respectă cuvântul dat. „Nu vor exista tăieri de capete sau reglări de conturi. Odată ce voi fi ales vom fi un singur om, o singură voce. Mulțumesc!”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 21.09.2018 14:54 Politic

National Cinematografic