Mit sau realitate? Un locuitor al sectorului 6 susţine că l-a văzut pe primarul Rareş Mănescu

Suspiciunile sunt mari pentru că, deşi majoritatea băştinaşilor consideră existenţa primarului Rareş Mănescu doar ca un pur concept teoretic, ce nu a fost demonstrat niciodată de la alegeri încoace, martorul care susţine că l-a văzut este un om de ispravă, din cartierul Drumul Taberei, un şef de scară cu o conduită exemplară, ce nu a intrat niciodată în banii strânşi de fondul de rulment şi a reuşit să repare acoperişul blocului fără să se ţigănească mult la preţ.

„L-am văzut aşa cum te văd pe dumneata şi mă vezi. Era înalt, peste 3 coţi, avea o burtă medie şi o ceafă lată, de gospodar. În mână ţinea o mapă cu un contract iar din sacou îi ieşea un teanc gros de euro. Era lângă şaormerie, ici şa. Apoi, ca din văzduh, ia-l de unde nu-i, a dispărut lăsând în urmă doar un iz de parfum scump, de-ăla de la Bucureşti”, a povestit pensionarul.

În sectorul 6 circulă multe legende despre primarul Rareş Mănescu şi puţini sunt cei care l-au văzut vreodată cu adevărat la faţă. Se spune că ar avea averi imense, adăpostite într-o peşteră a cărei uşă se deschide doar dacă rosteşti o formulă magică, sau că soţia sa ar fi ajuns ministru la Transporturi. Alţii, mai curajoşi, spun că, de fapt, primarul Rareş Mănescu nu există, el fiind doar un pseudonim folosit de poetul Iv cel Naiv să se ascundă de fani.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 septembrie 2013 12:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult