Mită electorală în Teleorman! Un candidat a îngropat ulei şi zahăr pentru alegătorii decedaţi

Locuitorii mai multor cimitire din Teleorman au avut parte de o surpriză plăcută din partea unui candidat la alegerile parlamentare. Acesta le-a oferit sute de plase conţinând zahăr, ulei şi făină, spunându-le că se bazează pe voturile lor pentru un nou mandat în Senat.

“Toată lumea oferă cadouri electorale alegătorilor vii, dar aceştia sunt o minoritate la noi în judeţ. Nimeni nu se gândeşte la majoritatea tăcută, la aceşti oameni care au avut vieţi atât de grele încât nici nu mai sunt printre noi. Mai mult, ei sunt cei mai consecvenţi, nu ratează nici un tur de scrutin, oricât de greu le-ar fi să ajungă la urne. Dragi alegători, ne vedem pe 9 decembrie!”, a declarat politicianul, lipind o insignă cu numele partidului său pe crucea unui simpatizant.

De-a lungul ultimelor zile, candidatul teleormănean a îngropat în cimitirele din colegiul său nu numai alimente de bază, ci şi pixuri, găleţi şi şepci cu însemne electorale, sperând că astfel îi va convinge şi pe cei mai rigizi dintre alegători să-i ofere un vot de încredere.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
2 decembrie 2012 14:12

Alte articole

Vezi mai mult