Miting de amploare pro-Băsescu, în garsoniera unui pensionar din Tecuci

Nu toată lumea îl detestă pe Traian Băsescu. Cel puţin aşa reiese din mitingul organizat de un pensionar din Tecuci în propria garsonieră. Nu mai puţin de două persoane au protestat paşnic, afişând mai multe pancarte, respectiv două, în care îşi manifestau suţinerea pentru Traian Băsescu şi pentru guvernul Boc.

„Preşedintele nostru trebuie să ştie că poporul este alături de el. Cei care îl contestă în Piaţa Universităţii nu reprezintă poporul, ei sunt o minoritate. Noi, cei mulţi, suntem alături de Traian Băsescu”, a declarat pentru o televiziune locală unul din cei doi pensionari pro-Băsescu. „Nu ştiu cum e vremea la Bucureşti, dar mai frig ca în garsoniera asta nu are cum să fie. Asta ca să nu se zică că noi doi am ales calea mai comodă de a manifesta”, a spus celălalt pensionar.

Mitingul s-a încheiat subit în momentul în care cei doi manifestanţi pro-Băsescu au fost brutalizaţi cu sacoşa de soţia unuia dintre ei. Cu toate acestea, cei doi pensionari au spus că nu intenţionează să depună plângere împotriva agresoarei.

Scris de Calin
25 ianuarie 2012 09:01

Alte articole

Vezi mai mult