Miting la Rahova. Sute de curieri Glovo strigă „Comandă pentru dl Piedone!”

Atmosfera din preajma penitenciarului Rahova a fost încordată în această dimineață după ce câteva sute de persoane s-au adunat în zonă și au început să dea ocol perimetrului încercând să găsească o cale de acces. Majoritatea dintre aceștia strigau „comandă pentru domnul Piedone” dar au fost auziți și oameni care întrebau „e cineva Cristian Popescu care a comandat 8 șaorme mari cu de toate?”.

Aflat după gratii de câteva zile, primarul sectorului cinci, Cristian Popescu Piedone a mărturisit pe rețelele sociale că este copleșit de mesajele de încurajare venite din partea fanilor. „De obicei, când cineva vrea să-mi trimită un mesaj, un răvaș ca să-i zicem așa, îl ascunde bine într-un tort sau într-o oală de tocană și trebuie să mănânc tot să găsesc bilețelul”, explică edilul.

Până acum nimeni din familia sa nu a reușit să-l contacteze sau să comunice cu el la vorbitor întrucât Piedone discută doar cu curierii și încearcă să le bage prin gardian cei cinci lei bacșiș. Nu toți curierii îi aduc mâncare primarului, unii îi aduc și șervețele, să se șteargă la gură după ce a mâncat.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
26 mai 2022 08:56
Citește mai mult despre: curieri mancare piedone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult