Mitingul anunțat de PSD pentru susținerea Guvernului a băgat spaima printre interlopii din Craiova. Aceștia s-au baricadat în case și palate, cu tot cu cai, de frica unui aflux atât de mare de hoți. „Nu e vorba de hoți obișnuiți, de-ăștia am mai văzut, poate și noi am căzut în păcat. Ăștia sunt pesediști, sunt ca termitele, rad tot”, a declarat vicepreședintele executiv al ligii interlope Craiova, Cornel Legiuitorul. 

interlop cal debara.jpg

„Vin vremuri întunecate pentru toți, a trebuit să-i duc în casă și pe Phalax și Murgu, armăsarii mei pe care-i țineam de obicei în grădina japoneză, lângă pești. De obicei este o onoare între hoți, niște principii de bază pe care le respectăm toți, nu e furăm între noi. Nu ai cu cine discuta cu ăștia, fură și vopseaua de pe mașină”, spun interlopii. 

Dealtfel orașul Craiova este în plină febră a pregătirilor pentru marșul de susținere al Guvernului PSD. Trotuarele au fost fixate cu plasă de sârmă, bordurile prinse în șuruburi, să nu se fure iar oamenii gospodari și-au pus grilaje la geam până la etajul al patrulea al blocurilor. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Monday, 04.12.2017 14:00 Politic

National Cinematografic