Mitingul anunțat de PSD pentru susținerea Guvernului a băgat spaima printre interlopii din Craiova. Aceștia s-au baricadat în case și palate, cu tot cu cai, de frica unui aflux atât de mare de hoți. „Nu e vorba de hoți obișnuiți, de-ăștia am mai văzut, poate și noi am căzut în păcat. Ăștia sunt pesediști, sunt ca termitele, rad tot”, a declarat vicepreședintele executiv al ligii interlope Craiova, Cornel Legiuitorul. 

interlop cal debara.jpg

„Vin vremuri întunecate pentru toți, a trebuit să-i duc în casă și pe Phalax și Murgu, armăsarii mei pe care-i țineam de obicei în grădina japoneză, lângă pești. De obicei este o onoare între hoți, niște principii de bază pe care le respectăm toți, nu e furăm între noi. Nu ai cu cine discuta cu ăștia, fură și vopseaua de pe mașină”, spun interlopii. 

Dealtfel orașul Craiova este în plină febră a pregătirilor pentru marșul de susținere al Guvernului PSD. Trotuarele au fost fixate cu plasă de sârmă, bordurile prinse în șuruburi, să nu se fure iar oamenii gospodari și-au pus grilaje la geam până la etajul al patrulea al blocurilor. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 04.12.2017 17:00 Politic

National Cinematografic