Mitingul partidului Noua Dreaptă, anulat: Nu ne dau voie părinţii să ieşim!

Programat pentru astăzi, în semn de răspuns la declarațiile extremiste ale mai multor lideri maghiari, mitingul Noua Dreaptă nu va mai avea loc. Motivul, unul destul de serios, majoritatea liderilor grupării extremiste românești nu au primit voie de la părinți să iasă din casă.

”Aveam toate aprobările necesare, inclusiv de la primărie, n-am primit de la mama. Cred că e supărată pe nota de la simularea de la Bac sau pe faptul că nici acum nu mi-am făcut curat în cameră, nimic nu e cert. Atâta știu doar că nu pot veni la mitingul de azi”, a declarat unul din căpitanii cuibului ”Dreptate și Frăție”, pe Facebook.

În acest condiții cel mai probabil mitingul nu va vea loc iar mișcările de contraatac vor avea loc, ca de obicei, pe internet. ”Dați-mi o tastatură și un browser bun și în câteva ore șterg pe jos cu toți dușmanii patriei. Și cu homosexualii!”, a amenințat un cunoscut lider al Noua Dreaptă, Răzvan Fediuc.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
15 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult