Mobilizare exemplară la PNL! Fac ședință toată noaptea, ca să stabilească candidații nr. 4, 5 și 6

Pare greu de crezut, dar cu mai puțin de două luni înainte de alegeri PNL este abia la al treilea candidat pentru București. Dar lucrurile se vor schimba, pentru că în această seară va avea loc o ședință maraton, în care peneliștii vor să stabilească care vor fi candidații numărul 4, 5 și 6 ai partidului pentru primăria generală.

”Nu vrem să mai fim luați prin surprindere, ca azi, când am ajuns să-l anunțăm pe Marian Munteanu, care nu doar că nu este membru PNL, dar e și dacopat, legionar și habotnic ortodox”, a anunțat Alina Gorghiu. ”În noaptea asta stăm să alegem cu discernământ următorii candidați. Apropo, știați că stegarul dac, șase clovni și trei femei cu barbă sunt membri PNL? Asta ca să nu ziceți că nu avem de unde alege.”

Tot în această noapte se va oficializa și noua denumire a partidului, Circ & Variete PNL, dar și noul sediu, amplasat pe Aleea Circului. Dincolo de formalități, ședința din această noapte se anunță însă una tumultoasă, Vasile Blaga urmând să răspundă acuzațiilor că a mâncat cei mai buni candidați ai partidului, de s-a ajuns în situația de a propune candidați care nici măcar nu sunt în PNL.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 aprilie 2016 19:04
Citește mai mult despre: PNL primar

Alte articole

Vezi mai mult