Mobilizare generală! În caz că protestele continuă, TVR a cumpărat zeci de documentare cu pinguini

Gestul de ieri al manifestanţilor pentru Roşia Montană, care au pichetat sediul TVR până în cursul nopţii, i-a luat prin surprindere pe angajaţii televiziunii de stat! Aceştia, spun gurile rele, ar fi fost pe punctul de a menţiona existenţa protestelor în cadrul unei ştiri de peste 15 secunde. Pentru a preveni astfel de situaţii jenante, conducerea TVR a decretat mobilizare generală, achiziţionând zeci de documentare cu pinguini a câte 2, 3 ore, pe care să le poată difuza oricând.

“Nu vrem să mai fim prinşi cu garda jos”, spune Decebal Popescu, vice-ispravnic la TVR. “Doar suntem televiziunea de stat, cea mai importantă sursă de informare pentru milioane de români. E inadmisibil ca în toiul evenimentelor, când protestatarii stau să ne rupă gardul, să văduvim poporul de cunoştinţe esenţiale despre viaţa maiestuoaselor păsări acvatice de la Polul Sud. De aceea am importat de urgenţă aceste documentare atât de interesante şi suntem gata să le emitem non stop, nu numai la TVR 1, ci şi la 2, 3, Internaţional şi posturile locale.”

“Evident, avem şi un plan B”, asigură angajatul Televiziunii. “Dacă manifestanţii reuşesc să ne ocupe clădirea, trebuie numai să apăs acest buton şi pe toate frecvenţele noastre va fi redifuzat canalul Minimax.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
8 septembrie 2013 02:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult