Modificări la Codul Penal. Parlamentarii corupţi pot cere “piua” în timpul urmării penale

Profită că e lumea atentă la criza din Grecia! Hoții burtoși din Parlament au trecut pe șestache un amendament la Codul de Procedură Penală, prin care pot invoca ”piua” dacă un procuror le face dosar penal. Demnitarii infractori spun că piua se poate invoca chiar și dacă au fost arestați pentru flagrant cu luare de șpagă, intrând automat pe arest la domiciliu, la una din vilele pe care și le-au construit cu banii fraierilor care i-au votat.

”Nu putem să fim șicanați de orice terchea-berchea. Noi ținem în spate toată dezvoltarea economică a țării, fără noi nu se face nimic. N-ați rezista o zi fără noi. Lucrăm pe brânci pentru poporul ăsta de trântori, stăm chiar și 8 ore în parlament când ne votăm pensii și privilegii”, explică Marius Manolache, deputat PSD și finul lui Ponta.

Deputații pot însă cere ”piua” și preventiv, pentru a împiedica procurorii să le asculte telefoanele atunci când vor să aranjeze un tun, sau să trucheze o licitație. Parlamentarii lucrează acum la o normă care să instituie ”super-piua”, pe care dacă o ceri procurorul e demis, averea lui se confiscă și se dă deputatului corupt, iar salariul se adaugă la pensia parlamentarului urmărit penal de respectivul procuror.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
1 iulie 2015 07:36
Citește mai mult despre: Cod Penal hotie Parlament PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult