Au venit pe jos degeaba! Tinerii care au mărșăluit de la Chișinău la București să ceară unirea Basarabiei cu România și-au dat seama de eroarea făcută abia când au ajuns în capitala țării. „Incredibil, voi aveți un primar mai comunist decât al nostru. Pute a bolșevism kilometri întregi în jurul primăriei”. 

sorin-oprescu-comunist.jpg

Tinerii au observat că primarul Oprescu este fiul unui general de securitate, este atât de comunist încât încă își mai apelează colegii cu „Tovarășe”. „L-am văzut că e prieten cu Ion Iliescu, dar până și ăsta are o urmă de decență, nu umblă cu insigna cu Stalin în piept. Are ștanțat pe portofel sigla PCR iar în birou are inscripționat deasupra portretului lui Mao «puterea sovietelor + curent electric = comunism»”, au spus tinerii basarabeni.

Aceștia au spus că vor continua marșul spre Bulgaria, unde poate dau de o capitală „mai de Doamne-Ajută”. „În definitiv, dacă nici acolo nu avem noroc, ne ducem la Istanbul. Parcă nu era așa nasol pe vremea turcilor”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 14.07.2015 15:35 Politic

National Cinematografic