Moment festiv! Armata a mai împuşcat câţiva civili pentru a comemora revoluţia din ’89

Pentru a sărbători cum se cuvine momentele de dinainte de 22 decembrie 1989 precum şi câteva momente hilare de după, Statul Major General al Armatei Române a decis deschiderea focului împotriva populaţiei civile care a comemorat 26 de ani de la Revoluţia Română.

„Tinerii din ziua de azi, dar şi pensionarii senili, nu mai ţin minte cum era în acele vremuri şi cât de bine ne-am descurcat în condiţiile acelea de stres. Să vezi flămânzi pe stradă strigând pentru democraţie şi să tragi cu AKM-ul după ei, sau chiar cu tancul, denotă o tărie de caracter pe care puţine armate ale lumii o au”, a declarat generalul de popotă Gabriel Oprea.

În urma festivităţilor militare câteva zeci de oameni au murit, iar alte câteva sute au ajuns la spital, cu răni grave. Aceştia au fost trataţi cum se cuvine, primind medalii comemorative şi formulare de emigrare în Canada. Spre seară, MApN a anunţat că armata a trecut de partea poporului şi a mai împuşcat câţiva nevinovaţi motivând că sunt terorişti, destabilizatori sau chiar hipsteri.

Scris de Eftimie
22 decembrie 2013 11:12

Alte articole

Vezi mai mult