Deşi n-a scos la iveală mare lucru privind reprimarea violentă a manifestaţiilor din 10 august, audierea ministrului de interne în comisia pentru drepturile omului din Parlament a fost cât se poate de amuzantă!

Potrivit unor martori, cea mai haioasă scenă a avut loc chiar la începutul audierii, când Carmen Dan a fost rugată de parlamentari să stea puţin mai aproape de microfon, deoarece colegii din spate nu aud nimic.

carmendanvorbesteinpriza.jpg
"Atunci, doamna ministru s-a fâstâcit un pic, a coborât de la pupitru şi s-a uitat în jur până a găsit o priză. Odată identificată priza, s-a pus în genunchi şi a început să vorbească în ea: doi, zece, doi, zece, aşa e bine? Ce-am mai râs!", povesteşte Fane, un deputat prezent la audieri.

"Distracţia s-a oprit abia când domnul Dragnea i-a atras atenţia să nu mai strige în priză, că o aud serviciile şi Soroş", a adăugat un alt martor.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 18.09.2018 15:20 Politic

National Cinematografic