Moment jenant: Elenei Udrea i s-au văzut chiloții, chiar în timp ce îşi arăta sânii

Aflată în vizită la Consiliu local Brașov pentru a-și arăta sânii, ministrul Turismului a fost surprinsă de paparazzi într-o ipostază jenantă, cu lenjeria intimă la vedere. Aparent bine intenționați, membri consiliului local au așezat-o pe doamna ministru în centrul mesei, pentru ca sânii să poată fi văzuți de toată lumea, scăpând însă din vedere faptul că Elena Udrea purta o fustă scurtă care nu lăsa prea mult loc de imaginație.

Imediat ce conferința a început, nimeni din sală nu s-a mai putut concentra la sânii ministrului. Atenția bărbaților a fost distrasă de chiloții albi ai doamnei Udrea, care abia dacă îi acoperau sexul (femeiesc, n.r.).

Unul dintre fotografii Click! povestește exact ce a văzut și ce a fotografiat: „A fost chiar penibil ce s-a întâmplat. În zadar încerca doamna ministru să se poarte profesionist și să-și arate sânii, că nimeni nu-și mai putea ridica privirea dintre picioarele ei. Și-a bălăngănit dumneai țâțele, s-a tras de sfârcuri, s-a mozolit, dar degeaba: nu te mai puteai uita la sânii ei. Toți ne concentram pe acea fâșie de pânză albă și semitransparentă de sub fustă… care-i stătea lipită… de vulva ei caldă… de ministru. Nu pentru asta venisem eu acolo, dar ce era să fac? Sunt profesionist, așa că mi-am luat repede aparatul în mână, iar cu stânga am făcut fotografia asta.”

 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
11 iulie 2011 16:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult