Moment penibil în direct, la Măruţă: Vanghelie nu a ştiut teorema lui Lagrange

Marian Vanghelie s-a făcut iar de râs. Prezent la Happy Hour, el nu a ştiut să spună teorema lui Lagrange. Când au văzut cât de incult e primarul sectorului 5, Măruţă şi ceilalţi invitaţi au zâmbit condescendent şi s-au uitat complice către camere. Încă o dată, s-a dovedit că Vanghelie nu a făcut liceul pe bune şi că o nonvaloare ca el a ajuns să ocupe funcţii publice.

Vizibil încurcat, Vanghelie nu a fost în stare să spună decât că teorema se referă la o funcţie f derivabilă pe intervalul (a,b). Măruţă, care se uita siderat la grămada de prostie din faţa lui, a încercat să-l ajute, dar n-a avut pe cine. Chiar daca realizatorul TV i-a dat câteva indicii, Vanghlie tot n-a reuşit să spună teorema până la capăt.

Adelina Pestriţu, care se afla şi ea în studio, ne-a spus că nu e surprinsă de răspunsul lui Vanghelie:

“Mă aşteptam ca domnul primar să fie prost ca noaptea. E penibil că nu a fost în stare să zică teorema lui Lagrange, dar nu cred că mai miră pe nimeni lacunele domniei sale. E adevărat, nici eu nu ştiam teorema asta. Diferenţa e că domnul Vanghelie e prost şi eu nu, cel puţin din câte îmi dau seama.”

Scris de TNR
9 februarie 2011 14:02

Alte articole

Vezi mai mult