Monitorul Oficial va fi scos în afara legii

La scurt timp după ce moţiunea de cenzură a fost respinsă în Parlament, Emil Boc a anunţat următoarea măsură pe care urmează să o ia: interzicerea Monitorului Oficial. Premierul spune că Monitorul Oficial este publicaţia cu cel mai mare impact negativ din istoria recentă a României. „Practic, Monitorul Oficial este cea mai nocivă publicaţie din ultimii 20 de ani. Legile publicate acolo practic au distrus această ţară. Numai nişte minţi bolnave puteau să publice aşa ceva”, şi-a motivat decizia Emil Boc.

„Cei care au redactat-o, dar şi cei responsabili de tipărirea şi distribuirea Monitorului Oficial, ar trebui arestaţi de urgenţă şi condamnaţi la închisoare pe viaţă”, a completat preşedintele Traian Băsescu.

„M-am uitat peste câteva numere din Monitorul Oficial şi am rămas şocat. Nu credeam că cineva poate să aibă idei atât de nocive. Nu sunt pentru îngrădirea libertăţii de exprimare, dar trebuie să existe o limită. Ori, ceea ce stă scris în numerele din Monitorul Oficial întrece orice limită a decenţei. Ideile de acolo sunt de-a dreptul diabolice, sunt un atentat la economia şi populaţia României. Iar în situaţii în care interesul naţiunii este practic călcat în picioare, avem tot dreptul să introducem cenzura. Voi promulga proiectul care va interzice apariţia Monitorului oficial fără să stau pe gânduri”, a încheiat Băsescu.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 iunie 2010 11:45
Citește mai mult despre: atentat Basescu Boc cenzura

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult