Moşii, tot moşi! Trump şi Biden s-au bătut pe o tigaie într-un supermarket din Galaţi

Conflictul între Donald Trump şi contracandidatul său, Joe Biden, a ajuns în etapa cea mai firească! Cei doi au fost filmaţi chiar în această dimineaţă încăierându-se cu bastoanele pentru o tigaie, într-un supermarket care pare a fi la marginea Galaţiului.

Când spiritele s-au calmat, cei doi candidaţi la funcţia supremă a planetei şi-au băgat dinţii înapoi în gură şi au început să plescăie insistent, până când au fost reperaţi de bodyguarzii lor. Aceştia i-au adus înapoi în America pentru a putea asista la alegerile care vor decide soarta civilizaţiei umane.

La sosirea în Washington, D.C., bastonul lui Biden a fost extras cu grijă din curul scofâlcit al preşedintelui în exerciţiu, în timp ce un dentist îndemânatic i-a îndepărtat lui Trump dintre gingiile uscăţive smocurile de păr smulse din urechile lui Biden.

„Poţi să fii cel mai puternic om din lume, de la o vârstă încolo tot instinctul de moş preia controlul. Când simţi că undeva în lume e o promoţie la tigăi, pur şi simplu nu te poţi abţine”, a declarat Marcel Dobrescu, psiho-gerontolog.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Vasile
3 noiembrie 2020 15:22
Citește mai mult despre: biden SUA trump

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult