Moţiunea împotriva Vioricăi Dăncilă a fost amânată, că azi are BAC-ul la limba engleză

Opoziția s-a văzut nevoită să amâne moțiunea pregătită împotriva guvernului condus de Viorica Dăncilă. Asta după ce premierul a anunțat că trebuie să se prezinte la proba de engleză a Bacalaureatului. Înainte de-a intra în sală, Viorica Dăncilă a făcut un mic scandal, pe motiv că nu e lăsată să intre împreună cu consilierii și purtătorul de cuvânt la examen.

”Dacă totul be ok, la finish make a photo with the profesors”, a promis Viorica Dăncilă înainte de examen. ”I pregătit very good for the examen, hope to obțin a big notă. I have a foaie cu corect answers, because I prefer to read de pe foaie decât să spun fool things. Wish myself luck, great big luck, please!”

Viorica Dăncilă va sta în fața unei comisii de peste 100 de profesori, pentru că efectiv toți își doresc s-o audă cum se exprimă în engleză. ”Deși sunt profesor în Baia Mare, am făcut aproape o zi pe drum doar pentru a o auzi pe Dăncilă cum se chinuie să se exprime în engleză”, a povestit un profesor. ”Chiar și familia mi-a spus să nu mă întorc acasă fără s-o filmez cu telefonul, că vor și ei să râdă.”

Scris de Calin
12 iunie 2019 11:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult