Moțiunea USR nu e gata! Barna doar s-a făcut că tastează

Pe de o parte USR anunță că va da de pământ cu impostorul de Cîțu, de de altă parte scrierea moțiunii a căzut în sarcina lui Dan Barna, întrucât Dacian Cioloș e ocupat la Bruxelles unde face sluj pentru birocrați. În aceste condiții, moțiunea nici măcar nu a fost scrisă întrucât Barna a pipăit tastele prefăcându-se că tastează, doar să entuziasmeze pe copiii de pe pagina USR Tineret.

Ca și în restul preocupărilor politice, Dan Barna doar a mimat că se ocupă de acest subiect, textul moțiunii de pe word-ul său cuprinzând doar titlul „Jos Cîțu” și locul de semnătură. În cadrul grupului intern al USR președintele a fost chestionat referitor la „când e gata moțiunea” iar el a explicat, ca de obicei, că există o serie de piedici birocratice care îi fac situația dificilă.

Demiterea lui Cîțu ar putea fi realizată doar dacă cineva de la USR scapă de orgolii și ignoră pe comentacii de pe internet care și-ar ucide și mama dacă află că e combinată cu PSD și dacă ar vota moțiunea depusă de PSD. Asta și dacă PSD n-ar fi decât un partid-curvă, condus de papagalul ăla de Ciolacu, care anunță moțiuni doar să prostească lumea, nu că ar vrea, într-adevăr, să dea jos guvernul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

3 septembrie 2021 13:23
Citește mai mult despre: Dan Barna motiune

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult