Motivul real al supărării lui Dragnea: „Soros mi-a legat cununiile şi m-a deochiat”

V-aţi intrebat vreodată de ce Liviu Dragnea e atât de ghinionist în dragoste? De ce acum e divorţat şi fosta lui nevastă, Bombonica, e plimbată de procurori pe la DNA şi e pe punctul de a turna ce mânării a făcut împreună cu infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea? Exact, George Soros i-a legat cununiile liderului PSD şi probabil i-a trimis şi argintul viu!

Tămăduitorul Marian Coltea explică: “La Dragnea e belea mare, cu blestem de Canaan. I-a pus acatist mare, la Patriarhie, să-i pice dinţii şi să i se înnegrească. A dus-o pe amantă în Brazilia de 16 ori şi tot nimic. Are cununiile legate! Probabil Soros i-a cerut bani mulţi ca să i le dezlege”, spune tămăduitorul marian.

Situaţia lui Dragnea explică şi averea lui Soros: adună bani şantajând cu deochi, blesteme şi magie neagră lideri oneşti de partide din ţări mici, vulnerabile. Asta nu e totul. Dragnea se plânge că Soros i-ar fi deochiat şi Guvernul, de aceea premierii aleşi de el nu performează şi îl trădează. Liderul PSD a discutat cu ministrul de Finanţe să se aloce câteva miliarde de lei pentru contracararea deochiului trimis de Soros, printr-o des-deochiere făcută prin Tel Drum.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
10 iulie 2017 13:07
Citește mai mult despre: Dragnea Soros

Alte articole

Vezi mai mult