Motivul real al supărării lui Dragnea: „Soros mi-a legat cununiile şi m-a deochiat”

V-aţi intrebat vreodată de ce Liviu Dragnea e atât de ghinionist în dragoste? De ce acum e divorţat şi fosta lui nevastă, Bombonica, e plimbată de procurori pe la DNA şi e pe punctul de a turna ce mânării a făcut împreună cu infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea? Exact, George Soros i-a legat cununiile liderului PSD şi probabil i-a trimis şi argintul viu!

Tămăduitorul Marian Coltea explică: “La Dragnea e belea mare, cu blestem de Canaan. I-a pus acatist mare, la Patriarhie, să-i pice dinţii şi să i se înnegrească. A dus-o pe amantă în Brazilia de 16 ori şi tot nimic. Are cununiile legate! Probabil Soros i-a cerut bani mulţi ca să i le dezlege”, spune tămăduitorul marian.

Situaţia lui Dragnea explică şi averea lui Soros: adună bani şantajând cu deochi, blesteme şi magie neagră lideri oneşti de partide din ţări mici, vulnerabile. Asta nu e totul. Dragnea se plânge că Soros i-ar fi deochiat şi Guvernul, de aceea premierii aleşi de el nu performează şi îl trădează. Liderul PSD a discutat cu ministrul de Finanţe să se aloce câteva miliarde de lei pentru contracararea deochiului trimis de Soros, printr-o des-deochiere făcută prin Tel Drum.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
10 iulie 2017 13:30
Citește mai mult despre: Dragnea Soros

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult