Motivul real al vizitei lui Tudorel la Belgrad. I-a ordonat Ghiţă să-i aducă zacuscă şi nişte pufuleţi

Ministrul „Justiției” Tudorel Toader a fost zilele trecute într-o vizită în Serbia sub pretextul unei întâlniri bilaterale cu omologul său din această țară. În realitate, ca orice slujbaș al mafiei, ministrul Tudorel a fost acolo că i-a ordonat Sebastian Ghiță să-i aducă niște pufuleți și zacuscă de-aia bună, care nu prea se găsește pe-acolo.

„Pufuleții chiar sunt singura mâncare specific românească ce n-o găsești de obicei prin alte țări. Avea și Sebi Ghiță o poftă și ultima oară când l-a vizitat un român, Ion Cristoiu, acesta nu i-a adus ce trebuie, a venit cu niște ciocolăți Rom. Cât despre zacuscă, degeaba zic sârbii că o fac calumea, tot nu iese cum o facem noi, la Blejoi, lângă Ploiești”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Întâlnirea a fost confirmată chiar de ministrul Toader, care a negat vehement că asta ar fi avut loc, la fel cum neagă de un an de zile că nu face legi să scoată oameni din pușcărie. Acesta, dealtfel, i-a și spus lui Ghiță că e timpul să se întoarcă acasă, în curând o să fie mai mișto de stat la pușcărie în România decât în Caraibe. „Acum primești și bani dacă stai la închisoare”, s-a lăudat ministrul român.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
27 martie 2018 09:03

Alte articole

Vezi mai mult