Muncitorii srilankezi au fost duși în Rahova și păcăliți că sunt acasă în Sri Lanka

Statul român e pus pe șotii. Oficiali ai Ministerului Muncii i-au preluat ieri pe cei 40 de muncitori srilankezi și le-au promis că-i duc acasă, dar de fapt i-au dus în cartierul bucureștean Rahova și le-au spus că sunt în Sri Lanka.

Se pare că oficialii i-au urcat într-un avion care timp de 12 ore doar s-a învârtit deasupra Bucureștiului, după care au aterizat pe aerodromul Clinceni. De acolo srilankezii au fost urcați într-un autocar vechi de 40 de ani și duși direct în cartierul Rahova.

Abandonați în Rahova, srilankezii sunt complet confuzi și nu au nici cea mai vagă idee unde se află. ”Asta nu e Sri Lanka, limba vorbită aici este oarecum apropiată de singaleza noastră, dar nu este singaleză, este altceva. E clar că nu mai suntem în Europa, ci într-o țară asiatică slab dezvoltată, dar nu ne dăm seama care. Nu știm la cine ar trebui să apelăm”, se plâng muncitorii srilankezi.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, muncitorii srilankezi au fost între timp jefuiți de băștinașii din Rahova și lăsați doar cu hainele de pe ei, fără niciun ban și fără acte. Este însă de așteptat ca în cel mult 24 de ore statul român să intervină și să le mai tragă încă o țeapă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 mai 2020 08:48
Citește mai mult despre: rahova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult