Mungiu acuză din nou serviciile. „E suspect! Cum apar aceşti copii cu care vin protestatarii în piaţă?”

Politologul Alina Mungiu Pippidi a adus din nou tăcerea la masa la care participa punând întrebarea pe care toți tâmpiții din România o au pe buze dar nu au curaj s-o rostească. „Cum au apărut acești copii cu care au venit protestatarii în piață? Nici acum, în ultimul moment, nu vedem mâna serviciilor?!”.

Colegii doamnei Pippidi au încercat să-i explice cum se întâmplă aceste lucruri fără intervenția SRI-ului. „Când un bărbat și o femeie fac dragoste, ei se sărută, se mângâie și se îmbrățișează. Penisul bărbatului se alungește, devine dur și se ridică. El poate astfel să intre în interiorul sexului femeii, în vagin. Este momentul marii plăceri pentru bărbat și pentru femeie. Când plăcerea devine foarte puternică, sperma țâșnește în vaginul femeii, cu milioanele ei de spermatozoizi. Dacă ambii parteneri sunt fertili, unul din spermatozoizii bărbatului va fertiliza ovulul femeii și astfel ia naștere un copil, care va fi ținut de mamă în pântec vreme de 9 luni”, a explicat un comesean Alinei Mungiu, citind dintr-un manual de sexologie. 

Politologul nu a fost convins de argumentele aduse și a replicat dur „bine, dar Iohannis ce a făcut în această perioadă, de ce s-a implicat în mișcările din stradă dacă el nu are copii?”. Apoi acuzat că serviciile manipulează populația prin propagandă occidentală, susținând că pe copii îi aduce barza. 

15 februarie 2017 14:47
Citește mai mult despre: copii mungiu pippidi servicii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult