O analiză STRATFOR confirmată și de CIA a arătat că pericolul musulman se simte cel mai puțin în lumea occidentală în regiunea Dobrogea din România. Deși s-au căutat urme ale Al-Qaueda sau ISIS prin comunitatea musulmană din zonă, specialiștii în contrainformații au tras concluzia că cea mai periculoasă organizație teroristă din zonă rămâne tot PSD. 

nicusor si mazare teroristi.jpg

„Nu se poate compara un amărât de atentat cu bombe cu ce a făcut Nicușor Constantinescu prin bugetul Consiliului Județean. Sau manevrele lui Radu Mazăre pe la primărie. O țară victima unui atac terorist își revine repede, dar Constanța mai are câteva sute de ani până își va reveni de pe urma PSD-ului”, se arată în raport. 

Acesta menționează că imediat după PSD pe lista organizațiilor teroriste din zonă se află PNL, care a absorbit alte organizații mai mici. Totodată, organizațiile teroriste care activează pe teritoriul Dobrogei țin legătura cu alte organizații de natură fascistă din România, cum ar fi UDMR sau paramilitară, cum ar fi UNPR. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 26.11.2015 10:24 Politic

National Cinematografic