Nemulţumită că proiectul de lege privind Agenţia Bunurilor Sechestrate n-a trecut de Senat, Codruţa Kövesi a luat o decizie radicală! Apropiaţii spun că şefa DNA şi-ar fi procurat recent o rangă, un patent şi alte câteva unelte esenţiale pentru a recupera pe cont propriu averile obţinute ilicit.

kovesi_recuperatoare.jpg
“Cineva trebuie să aducă banii înapoi”, ar fi afirmat cu câteva zile în urmă luptătoarea anticorupţie, mestecând o scobitoare în timp ce îşi ascuţea maceta.

Contactată de reporteri, Kövesi a insistat că şi-ar fi cumpărat levierul pentru câteva mici reparaţii în gospodărie, dar experţii spun că intenţiile ei sunt desul de clare. “Credeţi-mă, ştiu ce spun, aia e o adevărată trusă de recuperator! Rangă pentru dinţi, patent pentru degete, baros pentru rotulă, bisturiu, freză, bâtă de baseball, box... Îmi aduce aminte de tinereţea mea”, a declarat Nuţu Cămătaru, cercetător independent în domeniul intimidării.

Pentru că se anunţă o iarnă friguroasă şi un sezon prelungit de schi, Kövesi şi-ar fi achiziţionat şi o cagulă, adaugă surse neoficiale.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 14.10.2015 16:48 Politic

National Cinematografic