N-au vrut Agenţia Bunurilor Sechestrate? Codruţa Kövesi va recupera personal banii furaţi, cu ranga

Nemulţumită că proiectul de lege privind Agenţia Bunurilor Sechestrate n-a trecut de Senat, Codruţa Kövesi a luat o decizie radicală! Apropiaţii spun că şefa DNA şi-ar fi procurat recent o rangă, un patent şi alte câteva unelte esenţiale pentru a recupera pe cont propriu averile obţinute ilicit.

“Cineva trebuie să aducă banii înapoi”, ar fi afirmat cu câteva zile în urmă luptătoarea anticorupţie, mestecând o scobitoare în timp ce îşi ascuţea maceta.

Contactată de reporteri, Kövesi a insistat că şi-ar fi cumpărat levierul pentru câteva mici reparaţii în gospodărie, dar experţii spun că intenţiile ei sunt desul de clare. “Credeţi-mă, ştiu ce spun, aia e o adevărată trusă de recuperator! Rangă pentru dinţi, patent pentru degete, baros pentru rotulă, bisturiu, freză, bâtă de baseball, box… Îmi aduce aminte de tinereţea mea”, a declarat Nuţu Cămătaru, cercetător independent în domeniul intimidării.

Pentru că se anunţă o iarnă friguroasă şi un sezon prelungit de schi, Kövesi şi-ar fi achiziţionat şi o cagulă, adaugă surse neoficiale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
14 octombrie 2015 14:48
Citește mai mult despre: avere confiscare coruptie DNA kovesi sechestru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult