Nadia, eclipsată: Dan Şova e primul om din lume care a reuşit să ia un 0 perfect la un test de IQ

Bravo, Dan Şova! Întreaga lume aplaudă reuşita fără precedent a ministrului Marilor Proiecte, primul om din istorie care a reuşit să obţină un zero perfect la un test de IQ, succes despre care presa sportivă a scris că “înseamnă pentru prostie ceea ce a însemnat nota de 10 a Nadiei pentru gimnastică.”

Practic, spun specialiştii în IQ care au jurizat testul de inteligenţă publicat ieri pe coperta din spate a revistei Cool Girl, afişajul a trebuit înlocuit, acesta nefiind proiectat să indice cifra zero, ci doar de la 1 în sus. “1 e punctul din oficiu, acordat candidaţilor pentru că sunt suficient de inteligenţi să respire singuri”, a menţionat Decebal Popescu, neurolog. “Ei bine, încă de când se antrena pierzând contracte de importanţă naţională, domnul Şova ne-a dovedit că, cu suficientă voinţă, poţi doborî chiar şi acest obstacol.”

“Trebuie să ţinteşti spre cele mai înalte piscuri ca să dai în cele mai adânci gropi”, a declarat ministrul Şova în drum spre vestiar, lăsând publicul să se întrebe ce caută la vestiar după o probă care a durat 3 minute şi a constat în bifarea câtorva căsuţe cu creionul pe dosul unei reviste pentru adolescente.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
23 octombrie 2013 07:10

Alte articole

Vezi mai mult