Naşii de tren audiaţi azi îi vor învăţa pe politicieni cum să ia şpagă de la oamenii simpli

Acţiunea de amploare de azi, când aproximativ 200 de angajaţi CFR au fost chemaţi pentru audieri, a fost comandată pe linie politică. Ca să facă rost de bani pentru campania electorală care va începe luna viitoare, politicienii vor să afle de la naşi tainele luării eficiente de şpagă.

„Spre deosebire de politicieni, care ştiu să ia şpăgi preponderent din banii publici, naşii de tren obţin sume frumoase de la oamenii simpli. E timpul ca politicienii să înveţe să exploateze şi zona oamenilor simpli, iar naşii de tren sunt cei mai buni profesori pentru aşa ceva”, a explicat, sub protecţia anonimatului, un important lider politic.

Chiar dacă naşii au fost împărţiţi în mod egal între partidele politice, scandalurile n-au lipsit. Membrii PDL i-au acuzat pe cei de la USL că, profitând de faptul că deţin Ministerul Transporturilor, şi-au luat ca profesori pe cei mai buni naşi de tren, în timp ce membrii PDL vor învăţa să ia şpagă de la naşi de tren cu mult mai puţini ani în spate în domeniul şpăgii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 octombrie 2012 17:10

Alte articole

Vezi mai mult