Năstase anchetat de procurori pentru că nu poate justifica de unde are demnitate

Procurorii DNA au deschis un nou dosar pe numele lui Adrian Năstase după ce mai mulţi apropiaţi ai acestuia au comentat că, prin gestul sinuciderii, a dat dovadă de demnitate. “Deocamdată Adrian Năstase nu a prezentat vreun document justificativ din care să reiasă de unde are el atâta demnitate”, au spus procurorii.

Prezenţa demnităţii la Năstase i-a lăsat nedumeriţi pe oamenii legii care nu pot, nici acum, identifica sursa acesteia. “Înţelegem că fiul lui are un Audi A7, cel mai probabil din bani furaţi de taică-su. Sau că are o vilă imensă şi o colecţie de artă extrem de valoroasă, or fi tot din furat. Nimic spectaculos aici, toată lumea fură în România, nu o să ajungem să-l acuzăm pentru atâta lucru. Demnitatea însă e un lucru extrem de rar şi greu de procurat prin mijloace normale, gen furt sau şpagă”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Daniel Morar, şeful DNA, spune că deja s-au adunat zeci de probe la dosar. “Fostul premier provine dintr-o familie de politruci, la fel şi soţia sa. A fost, tot timpul, membru al PSD, un politician corupt până în măduva oaselor. Nu poate justifica în nici un fel demnitatea”. Procurorii cred că, având în vedere faptul că demnitatea este ceva extrem de rar în România, Năstase ar fi adus-o din China, odată cu termopanele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 iunie 2012 12:07
Citește mai mult despre: adrian nastase demnitate DNA sinucidere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult