Natalia Meir, zis “Nati”

Cînd spui despre cineva că e o personalitate, sau o mare personalitate, e de bine. Cînd însă încerci să devi o mare personalitate prin acumularea de mai multe personalităţi mici, meschine, pitice, atunci e nasol. E ca şi cum ai spune că dacă ai doi copii ca Adi Minune, ai de fapt un copil normal, întreg. Nimic mai fals, tot doi pitici negricioşi şi cocalari ai.

Bunăoară curiosul caz al domnului Nati Meir. Omul are vreo trei bloguri, toate cu acelaşi conţinut, ceea ce arată pe de o parte o personalitate multiplă, dar şi – iar aceasta este noutatea medicală absolută – personalităţi identice. Aşadar, o avea el multe personalităţi, însă toate sînt la fel.

http://natimeir.blogspot.com/
http://natimeirpresedinte.ro/
http://www.natimeir.ro/

Sfătuit probabil de Adi Minune (şi el cu personalitate schizo, dacă ne amintim că a fost şi poate a mai şi rămas în sufletul său Adi De Vito): “Frate evreu, dacă vrei să te aleagă lumea, bagă-te trăi-ţ-ar pă internet, te vor iubi tinerii la cît de prost vorbeşti limba română.” Şi omul s-a băgat pînă la gît.
Cum spuneam, Nati Meir două bloguri şi un site de candidat la preşedinţie. Rău e că toate au pe ele acelaşi conţinut. Bine e că oricum nu le citeşte nimeni.
Ca să nu mai vorbim de aberaţii de genul să Nati Meir a apărut la Cronia Cîrcotaşilor la începutul sezonului 20!!! Dar să-l lăsăm mai bine pe Meir să o spună:
“For “premeditated humour” amateurs, the beginning of the 20th season of the “Cronica Carcotasilor” show is sure to bring a smile to their lips, at the very least.
In the first episode of the new series, one of the “victims” of the Carcotasi’s acid humour is Nati Meir, who appreciates “ a team which, during times of crisis, stubbornly aims to produce quality things.””
Lăsînd la o parte chestia aia cu sezonul 20 (ceea ce ar însemna că Mircea Dinescu şi Ion Caramitru au intrat în 1989 la Cârcotaşi în studio), dacă ai un spirit de observaţie cît de cît exersat, te prinzi imediat că omul ăsta vorbeşte în engleză.
Evreul tot evreu, vrea să scoată la vot şi să le cîştige ştampila celor care fac parte din marea masă a comunităţii englezeşti din România, oameni plecaţi din UK, SUA sau Canada în căutarea unei vieţi mai bune pentru copiii lor.

Pentru o şi mai bună reprezentare online îi propunem domnului Meir (dă şi el o bere cînd ajunge preşedinte) să îşi facă şi un blog în germană, oricum de conţinut nu duce lipsă atît timp cît există pe lumea asta traducători. Iar pentru mai multă credibilitate în faţa comunităţilor germane, credem că ar fi bine să-şi schimbe numele în “Nazi Mayer”.

 

 

nati_blog_ro

 

nati_site_1

nati_site_2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
17 septembrie 2009 08:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult